IndecoFloors

IndecoFloors

IndecoFloors is een bedrijf wat gevestigd is in Emmen. Wij van IndecoFloors zijn het beste adres voor al uw vloeren. Ons doel is om uw huis te verfraaien met een passende vloer of het nu gaat om PVC, vinyl, laminaat, marmoleum of tapijt u kunt altijd rekenen op vakkundig en persoonlijk advies.

Theo

Eigenaar

Een aantal jaar geleden heb ik Manfred leren kennen. Ik was toen nog werkzaam in een andere branche, maar wel toe aan een nieuwe uitdaging. Na een aantal gesprekken hebben we besloten per januari 2019 samen te gaan werken en een bedrijf op te zetten met een hoog kwaliteit niveau en goede service. Met de jaren lange ervaring van Manfred en onze gezamenlijke kennis hebben we al vele mooie vloeren opgeleverd en veel blije gezichten gemaakt. 

Hopelijk kunnen we U binnenkort ook tot dienst zijn en blij maken met een mooie vloer.

Manfred

Eigenaar

Zo vader zo zoon, via m.n vader ben ik in het stoffeerwerk gekomen. En na een paar keer iets anders te hebben gedaan toch weer terug in de vloeren, nu inmiddels al weer 25 jaar. Via de hobby heb ik Theo leren kennen, Na enkele jaren samen fietsen en en goede vriendschap te hebben opgebouwd, hebben we nadat Theo aangaf iets anders te gaan willen doen, samen besloten om Indecofloors op te starten. We staan allebei met dezelfde instelling in het bedrijf. Indecofloors staat voor hoge kwaliteit en goede service. Door de gezamelijke kennis en de drive om bij elke klant, een super vloer achter te laten voor jarenlang plezier en woongenot.

Hopelijk kunnen we U binnenkort ook tot dienst zijn en blij maken met een mooie vloer.

Door onze passie en liefde voor vloeren leggen kunnen wij uw wensen en behoeften voorstellen. ‘Nee’-verkopen doen wij niet de perfecte vloer bestaat immers en wij zijn de aangewezen partij om de match met u waar te maken.

- IndecoFloors-

Bij u thuis

Wij nemen de tijd voor u en komen met stalen bij de u langs om tot de juiste vloer te komen. Wij kunnen dan gelijk de ruimtes bekijken en de vloer vakkundig inmeten. Tevens leggen/plaatsen wij zelf de door uw gekozen vloer op de afgesproken tijd. Maar ook een laminaat of click PVC vloer bestellen en het zelf leggen hoort ook tot de mogelijkheden.

Interesse in een van onze diensten?

Wilt u meer weten over onze diensten, of wilt u een offerte aanvragen? Laat het ons weten.