IndecoFloors

Onze PVC Vloeren

Kwaliteit PVC vloeren

Een PVC vloer is geschikt om te gebruiken in iedere ruimte van uw woning of bedrijfsruimte. Een PVC vloer is vochtbestendig dus u kunt een PVC vloer dan ook prima leggen in uw keuken of badkamer.

Onze merken PVC vloeren

indecofloors

Gelasta vloeren

Voor iedere ruimte de beste vloer vinden. Dat is onze passie. Wij van IndecoFloors willen u het meest trendy, innovatieve en betaalbare tapijt, vinyl, laminaat en PVC aanbieden.

indecofloors

Mflor sense of living

PVC vloeren van zijn opgebouwd uit verschillende lagen, Bij iedere laag worden er bewuste keuzes gemaakt om zo een kwalitatief hoogwaardig product te kunnen aanbieden. Ieder detail is weloverwogen en heeft invloed op de kwaliteit en uitstraling van de vloer.

indecofloors

Vivafloors

Prachtige vloeren voor jouw lifestyle. Bijzonder authentiek én met de voordelen van PVC. Met onze vloeren kun je alle kanten op. Van woonkamer tot keuken en van visgraat tot robuust eiken. 

Gerflor

Gerflor vloeren staan gelijk aan innovatieve, decoratieve en ecologisch verantwoorde vloeren. Het merk levert voor elk project een passende vloeroplossing. Met een Gerflor vloer kunt u werkelijk alle kanten uit. Deze luxe vloeren zijn van hoge kwaliteit.